Eva Burešová promluvila o své budoucnosti v seriálu ZOO!

Eva Burešová (herečka) 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. června 2022 19:00

Eva Burešová patří v posledních letech k největším hvězdám televize Prima, aktuálně je hlavní tváří seriálu ZOO. V něm si kvůli těhotenství dá pochopitelně pauzu. Fanouškům dnes naznačila, jak to s jejím dalším působením v seriálu bude.

Burešová uvedla, že v televizi Prima jsou o jejím stavu všichni informováni a kolegové jí přejí všechno nejlepší. "Ze seriálu mě nikdo nevyškrtnul a nikdo mě nahrazovat nebude," vzkázala jasně. 

"Seriál bez Viky nějakou dobu bude, ano. Logicky. Nemůžu rodit na place, že ano… Po nějaké době se však vrátí a tedy není pravda, že se mnou už nikdo nechce mít nic společného," vysvětlila talentovaná herečka a zpěvačka, která čeká druhého potomka, prvního společného s kuchařem Přemkem Forejtem.

Hvězda Primy podotkla, že ZOO i v době její absence pojede dál. Navíc naznačila, že televizní seriál není jedinou věcí, kterou po pracovní stránce řeší.

"Chystáme vám další věci, další písně a další nádherné projekty. Od toho tu jsme. Dělat vám radost a ne budit ve vás nenávist vůči komukoliv," dodala Burešová. 

Témata: Eva Burešová