"Krach vztahu?" Hana Zagorová a Štefan Margita "šokují" i v zahraničí!

Hana Zagorová a Štefan Margita už jsou zdraví. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. června 2022 16:46

Jak už stars24.cz nedávno informoval, kolem vztahu Hany Zagorové a Štefana Margity se točí řada spekulací. Některé nyní pronikly i do zahraničních médií, a tamní čtenáři je hltají jako diví.

Patří mezi nejstabilnější tuzemské páry, přesto i jejich vztah je sem tam podroben zkoušce. Jednou takovou prochází i nyní, kdy se napříč internetem rojí spekulace o údajných partnerských problémech.

Nutno podotknout, že nic takového se nepotvrdilo a jediné, co je v tuto chvíli známo, je zdravotní stav zpěvačky, který není zrovna ideální. Přesto oba nadále působí jako dokonalý pár.

Ne všichni si to ale myslí. Podle mediálního magnáta Jaromíra Soukupa ale za rušením koncertů nestojí jen zdraví, nýbrž právě i vztahové problémy. A této informace, k níž neměli potřebu se vyjadřovat ani sami manželé, se ihned chopila zahraniční média.

V článku serveru cas.sk se hned v titulku spekuluje o "krachu manželství", a server s odkazem právě na Soukupova slova tvrdí, že nad vztahem se začíná smrákat a údajná manželská krize se podepisuje i na práci Zagorové.

Článek slovenské čtenáře zřejmě zaujal, neboť patří k nejčtenějším v dané rubrice. Spekulace ale podobně převzaly i další weby. Server topky.sk píše o "šoku" a o manželství "v troskách". I on se následně odkazuje na nepotvrzené informace Soukupa.

Ačkoliv ale zdravotní stav Zagorové zasahuje už i do práce jejího manžela, jak sám potvrdil na Instagramu, oba nadále vypadají jako šťastný a spokojený pár. Doufejme tedy, že jím i navzdory spekulacím zůstanou.

Témata: Hana Zagorová štefan margita