Veronika Arichteva o komplikované rekonstrukci: Ukousli si příliš velké sousto?

Veronika Arichteva s manželem. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2022 16:16

Veronika Arichteva a její manžel Biser se před časem pustili do náročné rekonstrukce vily z předminulého století. Takové akce jsou ale většinou složitější než stavby nových domů. Zdá se, že slavný pár už se o tom na vlastní oči přesvědčuje.

Arichteva poznamenala, že nápad na rekonstrukci 150 let staré vily možná nebyl nejlepší. Zvlášť když všechno stojí víc, než si představovala. "Takže řešíme, co jde udělat jinak. Moc toho teda není," svěřila se na instagramu.

Podle známé herečky už bylo třeba poupravit původní představy a některé plány odložit na později. "Trochu nám nedošlo, že jenom vyklízení toho obrovskýho baráku bude stát nesmysl," poznamenala. 

I střecha se jí a manželovi, známému režisérovi, prodražila. "Původní majitelé tam v 90. letech dali betonový tašky, kterej ten dům tak zatížily, že by nám to časem spadlo na hlavu. Tipuju ve chvíli, kdy bych nastajlovala poslední polštář," napsala.

"Já si nestěžuju nebo možná trochu jo. Ani to nevzdávám. To není můj styl. Když se do něčeho zamiluju a pustím se do toho, tak to prostě dotáhnu, i kdybych už nikdy neměla jít do Zary. Ale řeknu vám, je to teda strašnej boj. Den za dnem řešíme, co s tím nádherným domem. Ale jedem a platíme dál. A až to jednou bude, tak to fakt bude! Náš domov!" dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva