Jaromír Jágr lákal na velké oznámení: Konec kariéry? Ne, velkolepý začátek!

Jaromír Jágr 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

1. června 2022 11:22

Jaromír Jágr v únoru oslavil 50. narozeniny. Vzhledem k jeho věku se tak po konci každé sezóny čeká, zdali náhodou neoznámí konec kariéry. V úterý fanoušky na velké oznámení lákal. O co nakonec šlo?

Jágr dopředu avizoval, že představí svou novou značku, kterou si daroval k padesátinám. Jasno ale nebylo o tom, co pod ní bude nabízet, zdali půjde například o módu. 

Značka dostala jméno vycházející z iniciál a čísla na dresu, tedy JJ68. "Vznikla z mé vrozené potřeby dát vám to, co pomáhá mně. Udržet se v kondici, pohodě, zdraví... Žít aktivně, cítit se každý den co nejlépe," vysvětlil slavný hokejista.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

O oblečení ale nejde. Olympijský vítěz z Nagana nabízí lidem potravinové doplňky, kosmetiku a další produkty založené na spojení sil přírody a vědy a vytvořené předními experty. Takový je alespoň oficiální popis.

"Jsem přesvědčený, že výrobky JJ68 mi dají energii do dalších desetiletí života. Sílu být i dlouho po padesátce v obdivuhodné fyzické a psychické kondici. A že to umožním přes výrobky JJ68 také vám," vzkázal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr