Veronika Kopřivová cestuje s roční dcerou po USA. V Antelope Canyon pořídila úchvatné fotografie!

Veronika Kopřivová 5

Autor: Zdeněk Tuhý, stars24.cz

31. května 2022 11:02

Česká modelka se rozhodla se svým snoubencem a roční dcerou odjet do Ameriky a poznávat její krásy. Každý den poznávají krásy různých národních parků místní přírody.

Rodinka toho za ten týden zvládla už opravdu hodně, stihli projet Grand Canyon, krásný Antelope Canyon, nebo třeba taky Monument Valley, která je známá svými třemi monumentálními skalami uprostřed pouště.

Nejzajímavější fotografie Kopřivová udělala v Antelope Canyon, který se skládá z elipsovitých skal. I tam se modelka s rodinou vydala, dceru posadili do „klokaního vaku" a nebyl žádný problém proplétat se mezi skalami v hloubi canyonu. 

Kopřivová k tomu napsala: „Antelope Canyon, to byla nádhera! Tohle místo bylo na mém seznamu už pár let a hurá! Předčilo mé očekávání. Ještě teď mě bolí za krkem jak jsem se s údivem otáčela na všechny strany. Na prohlídku lze jít pouze s průvodcem a celou dobu jsme museli mít roušky, ano i na fotku. Šli jsme hned ráno, ve skupince nás bylo jen 8, takže žádná tlačenice. Nemohlo se natáčet, tak tady aspoň pár fotek k pokochání i pro Vás! Fotky nemají žádný filtr, pouze hra světel v canyonu.

Témata: Veronika Kopřivová