Janek Ledecký a Tata Bojs na jednom místě! Na Krásný ztráty Live dorazí i Michal Prokop

Janek Ledecký (foto: Muzikál IAGO) 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. května 2022 20:46

Mezi hosty festivalu Krásný ztráty Live letos budou 12. a 13. srpna na statku ve středočeských Všeticích Janek Ledecký, Tata Bojs a slovenský jazzový a bluesový zpěvák Peter Lipa.

Mezi účinkujícími na 6. ročníku festivalu bude i skupina Vltava nebo obnovený projekt Zelená pošta v podání Pavola Hammela a jeho spoluhráčů. Akce se účastní i patron festivalu Michal Prokop, a to jak s kompletní kapelou Framus Five, tak v komornější poloze tria, v němž nyní spolu se zpěvákem a houslistou Janem Hrubým působí kytarista Pavel Marcel.

Mezi dalšími vystupujícími bude i písničkář Jan Burian, který loni ve Všeticích pokřtil tehdy nové Prokopovo album Mohlo by to bejt nebe... Letos se vrací s vlastní rockovou kapelou založenou krátce před jeho 70. narozeninami, které oslavil letos 26. března.

Akce se účastní také bývalý Burianův umělecký společník Jiří Dědeček, který do programu zařadí i některé písně ze svého loňského alba Nebudu bydlet v Québecu. Dalším z hostů bude kytarista a zpěvák Jan Ponocný se svým projektem Circus Ponorka. Zahraničním hostem bude kapela Los Made in Barcelona. Její sestava je mezinárodní, tvoří ji nejen hudebníci z Katalánska, ale také z Uruguaye, Francie, Argentiny, Německa, Peru a Mexika. Ve svém živelném projevu vytvářejí mnohobarevný koktejl tanečních stylů.

Témata: Janek Ledecký Tata Bojs