Kdo si namastí kapsy na SuperStar? Habera dostane tolik, že mu ostatní porotci mohou jen závidět!

Seal a Pavol Habera 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

31. května 2018 11:53

Pavol Habera sedí v porotě pěvecké soutěže SuperStar už od roku 2004. Když se začal připravovat nový ročník show, nenechal se dlouho přemlouvat a opět na nabídku přijal. Soutěž má sice nižší sledovanost než dřív, to ale Haberu vůbec trápit nemusí!

Paľo Habera je porotcem v SuperStar už do roku 2004 - od té doby se objevil v každém ročníku. Nechybí ani v tom zatím posledním, v pořadí už osmém.

A přestože Češi a Slováci už soutěž tolik nežerou a sledovanost postupně klesá, s platem slovenského hudebníka je to naopak! Podle Blesku za první řadu Česko-Slovenské SuperStar v roce 2009 dostal asi 80 tisíc eur (2 miliony korun).

Za druhou dokonce až 120–156 tisíc eur (3–4 miliony korun). Podle serveru Pluska.sk v roce 2013 zinkasoval „pouhých“ 70 tisíc eur (1,8 milionu korun), v další SuperStar v roce 2015 si měl polepšit o 100 tisíc eur (4,4 milionu korun).

A kolik dostane letos? Podle Blesku si měl Habera říct ještě víc než v tom posledním. Tato částka by tedy mohla dosáhnout výše pěti milionů korun. A to je v porovnání s ostatními porotci suma doslova astronomická.

Platy jeho kolegů Bena Cristovaa, Kataríny Knechtové a Matěje Rupperta se totiž údajně pohybují okolo 60 tisíc eur, což je zhruba 1,5 milionu korun. Nutno ale podotknout, že všichni tři jsou nováčci. Tedy skoro. Ben v roce 2009 soutěží prošel jako soutěžící a probojoval se až do finále!

Víc než oni by si tak měl vydělat i vítěz SuperStar, který by si měl odnést rovné dva miliony korun!

Témata: Pavol Habera Superstar Katarína Knechtová Matěj Ruppert