Hana Mašlíková: Dojemný vzkaz po triumfu v kulturistické soutěži!

Hana Reinders Mašlíková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. května 2022 8:33

Zlato a bronz si Hana Reinders Mašlíková odnesla z prestižní kulturistické soutěže Mr. Universe. Pochopitelně by takového úspěchu nedosáhla bez pomoci druhých. Koho vychválila především?

Mašlíková v neděli konstatovala, že skončila její půlroční výzva. Fanouškům poděkovala za stovky gratulací a podporu. "Jsem šťastná, plná dojmů a taky unavená," poznamenala a následně poděkovala nejdůležitější osobě - svému trenérovi.

"Ačkoli se zpočátku mé přípravě na soutěž bránil a snažil se mi to rozmluvit, nakonec mě v tom nenechal a za půl roku dokázal s mým tělem doslova zázraky," uvedla modelka a moderátorka.

Sympatická blondýnka půl roku trénovala každý všední den. "Vždy pro něj bylo nejdůležitější, abych se hlavně nezranila, byl empatický, vycítil, když jsem neměla svůj den a přizpůsobil tomu trénink. I když mi nebylo občas do smíchu, tak mě dokázal rozesmát, odvést myšlenky a potlačit nějakou starost nebo únavu," vysvětlila.

"Dokázal mě vyhecovat k výkonům, o kterých se mi ani nesnilo. Půl roku jeho času a energie, to mi věnoval a obětoval, a já mu za to zůstanu už navždy vděčná. Děkuju ti za vše," dodala Mašlíková. 

Témata: Hana Reinders Mašlíková kulturistika