Karel Gott zasadil tvrdou ránu Felixu Slováčkovi!

Karel Gott 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

31. května 2018 9:05 | Aktualizováno: 3. června 2018 23:45

Oslava 75. narozenin Felixe Slováčka se neobešla bez zklamání. A teď není řeč o chybějící Dádě Patrasové, ta na ni totiž ani pozvána nebyla. Měl ale dorazit někdo jiný...jenže se tak nestalo.

Slováček na oslavu pozval spoustu lidí. Dorazil například Domenico Martucci, bývalý milenec tragicky zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové. Ukázal se i Petr Nečas s manželkou Janou. 

Naopak Slováčkova manželka Dáda Patrasová zůstala doma. Nebyla totiž mezi zvanými, a není se čemu divit. Celá oslava probíhala pod taktovkou Felixovi milenky Lucie Gelemové.

Kdo ale mohl dorazit a nepřišel byl Karel Gott, na kterého Slováček čekal do poslední chvíle. "Karla jsem zval, ale bylo na něm, zda dorazí. Třeba se mu v tom horku nikam nechtělo," uvedl smutně pro Aha Slováček.

Gott a Slováček přitom mezi sebou neměli nejlepší vztahy. Za vším stojí Slováčkova urážka, kdy o zpěvákovi prohlásil, že je "nevyzpytatelný k*kot".

Na podzim roku 2013 Slováček v rozhovoru se Sisou Sklovskou a jejím manželem Jurajem Lelekesem prohlásil, že Karel Gott je k*kot. "Když si to vybavím, tak to nemůžu slíbit. Protože on je nevyzpytatelný kok*t poslední dobou,“ řekl.

Jejich rozhovor neměl nikdo slyšet, zachytila ho ale televize Markíza, která jej odvysílala, a vztahy mezi oběma muži šli na drahnou dobu k ledu. Slováček přitom tvrdil, že si nic takového nepamatuje.

"Ano, to jsem řekl. Ale určitě ne na adresu Karla Gotta. Na čí adresu jsem to řekl, to si nepamatuju,“ tvrdil tehdy muzikant. Gott tomu také nechtěl uvěřit. "To snad není možné, že by tohle o mně Felix řekl,“ nevěřil podle Blesku před mnoha lety zpěvák.

Snažil se Slováčkovi dovolat, aby si vše vysvětlili, ale nezvedal mu telefon. A tak se pouto mezi nimi na několik let roztrhlo. Až doteď, kdy se oba potkali na galavečeru Golfista. A jak se zdá, tak se mezi oběma hvězdami vyjasnilo. "Měli jsme nostalgickou náladu a vzpomínali na turné v Německu,“ řekl deníku Slováček.

Témata: Karel Gott Felix Slováček