Karlos Vémola zhubnul 9 kilo za 36 hodin. Prozradil, jak se mu to povedlo

Karlos Vémola 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2022 10:25

S problémy s váhou má Karlos Vémola už své zkušenosti. Právě loni nesplnil váhový limit před soubojem s Milanem Ďatelinkou a o pás šampiona tak přišel. Nyní se na souboj s raperem Marpem připravil, i tak to ale nebylo zadarmo.

Povedlo se a Karlos Vémola nakonec došel k váze 84 kilogramů. Přitom ještě 36 hodin před vážením mu zbývalo 9 kilo.

"Při tom masakru běh, sauna a deka jsem shodil 5 kilo, takže zbývá posledních pár kileček. Mám ještě celý večer na běh, saunu a vanu," řekl na Instagramu.

"Tentokrát nenecháme nic náhodě a váhu uděláme jako profíci," dodal s odkazem na loňský zápas. A jak ke své váze nakonec přišel?

Posledních 36 hodin Vémola nic nejedl, občas si jen propláchl ústa vodou. Navíc se vypotil pod termodekami a absolvoval i ruskou saunu. Takový dril přitom nezažil poprvé.

V minulosti měl prý chuť před zápasy vypít i vodu z kaluže. Díky své metodě ale dokáže zhubnout zhruba čtvrt kilo za hodinu. S pochopením se ale u svého soupeře, proti kterému nastoupí už dnes večer, nesetkal. 

"Dělat takové čachry a hazardovat se zdravím, když máš i děti, to mi přijde trochu zbytečné," reagoval Marpo, který limit zvládnul bez problémů.

Témata: Karlos Vémola