Při autonehodě zemřel brankář Martin Šustr! Měl pouhých 31 let!

Martin Šustr

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. května 2022 15:35

Ve věku pouhých 31 let tragicky zahynul Martin Šustr. Brankář, který chytal například za kluby Zbrojovka Brno, Baník Ostrava nebo Sigma Olomouc, zemřel při autonehodě.

Odchovanec Sigmy Olomouc chytal první českou ligu za Zbrojovku Brno i Olomouc a má na kontě celkem 20 prvoligových startů. Byla ale spjat brněnskou Líšni nebo Kroměříží. 

Naposledy nastupoval za FK Kozlovice, do které přišel z druholigového Vyškova, a poslední jeho zápas se odehrál v neděli 15. května. Výhra 3:2 ale byla jeho poslední.

Ve věku 31 let zahynul dnes ráno po tragické autonehodě bývalý brankář Baníku Martin Šustr. Upřímnou soustrast rodině a pozůstalým! pic.twitter.com/tnnivBP1Ak

— FC Baník Ostrava (@fcbanikostrava) May 18, 2022

Na začátku tohoto týdne po smrtelné srážce s kamionem ve svých jednatřiceti letech zemřel. Upozornil na to web isport.cz.

"Ve věku 31 let zahynul dnes ráno po tragické autonehodě bývalý brankář Baníku Martin Šustr. Upřímnou soustrast rodině a pozůstalým!" uvedl na twitteru Baník Ostrava.

Dnes nás zasáhla nesmírně smutná zpráva. Ve věku 31 let tragicky zemřel náš někdejší gólman Martin Šustr...Upřímnou soustrast všem blízkým... pic.twitter.com/ba5o5mJPRy

— FC Zbrojovka Brno (@FCZbrojovkaBrno) May 18, 2022

"Dnes nás zasáhla nesmírně smutná zpráva. Ve věku 31 let tragicky zemřel náš někdejší gólman Martin Šustr... Upřímnou soustrast všem blízkým..." napsala Zbrojovka Brno.

Témata: Martin Šustr