Brzobohatý vrací úder: Kuchařová vyhrotila situaci, už toho mám dost!

Ondřej Gregor Brzobohatý s manželkou Taťánou. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2022 21:00

Dlouho nechával Ondřej Gregor Brzobohatý mediální vyjádření své bývalé ženy bez reakce. Trpělivost už mu však došla. Ve středu odpoledne poslal Taťáně Kuchařové prostřednictvím sociálních sítí jasný vzkaz.

"Dlouho jsem nad tím, s ohledem na to hezké, co bylo v našem vztahu, jen tiše skřípal zuby. Mám toho však už akorát dost," spustil Gregor Brzobohatý na instagramovém profilu. Poznamenal, že na rozdíl od Kuchařové neměl zájem ji veřejně očerňovat. Sám prý nechápe, proč to ona jemu dělá. 

Podle hudebníka platí fakta, která už byla řečena. "Tedy že od srpna minulého roku byly rozvodové papíry na stole, od září žiju sám a Daniela (Písařovicová) ani nikdo jiný toho nikdy nebyl příčinou," konstatoval.

Syn slavného herce je toho názoru, že při rozpadech vztahů jde vždy o selhání obou partnerů. "Hledat viníka, či hrát si na oběť, je stejně zoufalé a trapné, jako obhajovat se před křivými obviněními... i proto jsem tak dlouho mlčel," vysvětlil.

"Situaci však Taťána svými výroky vyhrotila do stavu, kdy se už ozvat musím. Daniela se se mnou, tedy s rozvádějícím se a následně rozvedeným mužem, začala blíž stýkat až v průběhu tohoto roku. Kdo nám přeje štěstí, tomu děkuji," dodal Gregor Brzobohatý. 

Témata: Ondřej Brzobohatý Taťána Kuchařová