Ty pitomče, tak teď ti něco řeknu! Lidé brutálně sjeli Mádla za jeho slova o Zemanovi!

Mádl, Jiří (herec, režisér) 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. května 2018 10:22 | Aktualizováno: 31. května 2018 22:44

Herec Jiří Mádl se jednou za čas na svém facebooku vyjádří k politice a netají se svým názorem na prezidenta Miloše Zemana. Jeho poslední příspěvek ale nadzvedl jeho fanoušky ze židle.

Mádla pobouřil komentář analytičky Lenky Zlámalové o tom, jak se Zeman už čtyři roky snaží prosazovat čínské investice skupiny CEFC ve výši desítek miliard korun. Zemanovi totiž jeho čínské investice prakticky vzato zaplatili Češi a Slováci, což Mádla zvedlo ze židle.

"Hezky, Miloši! Teď už jseš prezidentem dolních 16 milionů," napsal uštěpačně Mádl na sociální síti. Tím ale zdaleka neskončil.

"Asi je lepší spoléhat se na partnery v naší Evropě. I když nemaj vždycky na recepcích tolik chlastu," dodal ostře známý herec a kritik prezidenta Zemana.

To se ale nelíbí lidem, kteří ho za jeho názor pořádně sjeli. "Já myslím, že by jste měl radší zůstat u té reklamy na bambůrky....tak žádnou škodu nenaděláte.." uvedl jeden z diskutujících.

"Vy si s prezidentem tykáte?Nemusíte ho mít rád,ale slušnost je to,co vaši generaci chybí.Namyšlená,sebestředná zlatá mládež," pustila se do Mádla další.

"Koho zajímá nějaký Mádl, je to zamindrákovaný tlučhuba, který si myslí jak je "in"když druhé uráží," uvedl další diskutující. "Mádle,jseš fakt duševní chudák," přidal se jiný.

"Jsem moc zvědavá milý Jirko,zda by jsi to,co tady hrdinně žbleptáš pověděl tzv.Milošovi do očí! To bych pak brala,takto jsi jen pubertální hlupaňa,nestojící ani za zhlédnutí tvých fantasmagorických filmových výkonů. Chce to míň chlastu Jiříku!!! Radši si dej ty brambůrky od babičky z Čech a neotravuj!!!!!" píše další uživatel facebooku.

"Ty pitomečku, něco ti povím. V osmnácti jsem byla odsouzená za hanobení republiky a jejího představitele (na obraz prezidenta Novotného jsem s kamarádkou nalepila oslí uši, přilepila vajgla na pusu a na čelo přilepila rudou hvězdu.) Hrozilo nám 8 let natvrdo a vyhazov ze školy v maturitním ročníku. Dopadlo to dobře, soud byl měsíc před lednem 68. Dnes je mi skoro sedmdesát, dvakrát jsem volila Zemana a takoví blbci, jako jsi ty,mi připomínají komunisty a estébáky,kteří nás tenkrát tři měsíce vyšetřovali......" naštvala se další Mádlova fanynka.

Témata: Jiří (herec režisér) Mádl Miloš Zeman