Míša Tomešová o Výměně manželek: Velká zkušenost! Co vzkazuje rýpalům?

Míša Tomešová s druhou dámskou účastnicí Výměny manželek. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. května 2022 11:15

Jak již stars24.cz informoval, Nova dnes odvysílá epizodu Výměny manželek s hvězdnými hosty. Budou jimi Michaela Tomešová s manželem Romanem. Známá herečka se přitom o zkušenosti rozpovídala již s předstihem na sociální síti.

Tomešová uvedla, že s manželem nabídku dlouho zvažovali, protože jde o obrovský zásah do soukromí. Nakonec je pomohl přesvědčit i Dan Krejčík, který se Výměny v minulosti zúčastnil s partnerem Matějem Stropnickým.

"I teď s odstupem času musím říct, že to bylo deset naprosto božských letních dnů s těmi nejúžasnějšími, nejšikovnějšími a statečnými holčičkami. Stejně tak skvělých deset dnů měli moji tři kluci s Miškou," svěřila se na instagramu.

Od lidí, kteří už epizodu viděli, prý chodí slavnému páru desítky krásných zpráv. "Pro rýpaly, kteří si ťukaj na čelo, jak je možný, že jsme do tohodle často odsuzovaného projektu šli: než nás začnete soudit, mrkněte se na náš díl. Je velmi citlivý, plný naděje, pokory, úcty a vzájemného porozumění," poznamenala herečka.

Natáčení bylo pochopitelně úplně jiné, než na co je zvyklá ze seriálů nebo filmu. "Najednou jsem neukazovala patnáct vteřin mnou zvoleného času, když mi to sluší a když se na natáčení cítím, ale deset dní v neznámém prostředí naplněn autenticitou v nejčistší podobě," podotkla.

Podle Tomešové šlo o velikou zkušenost pro všechny, především si uvědomila, jak důležité je mít úplnou rodinu. Na druhé straně totiž byla matka, která je sama na čtyři dcery. Herečka dodala, že s ní zůstávají v kontaktu i po natáčení. 

Témata: Míša Tomešová Výměna manželek