Princezna Charlotte slaví 7. narozeniny: Nový snímek z fotoaparátu vévodkyně Kate!

Princeznu Charlotte vyfotila její maminka, vévodkyně Kate. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. května 2022 17:01

Britská královská rodina zveřejnila na sociálních sítích nový snímek princezny Charlotte, dnešní oslavenkyně. Dcera prince Williama a jeho ženy Kate slaví sedmé narozeniny.

Snímek se objevil na instagramovém profilu královské rodiny, pořídila ho v Norfolku vévodkyně Kate, která je vášnivou amatérskou fotografkou a patronkou Královské fotografické společnosti. 

U příležitosti narozenin dětí pravidelně zveřejňuje jejich fotografie, které sama pořídila. Zhruba před týdnem zveřejnila fotografie nejmladšího syna Louise, který na konci dubna oslavil čtvrté narozeniny. William a Kate v pátek oslavili také 11. výročí své svatby.

Jedna z pravnuček královny Alžběty II. je čtvrtá v pořadí na trůn, za svým dědečkem Charlesem, otcem Williamem a bratrem Georgem. Na snímcích má na sobě modrý svetr a bílou puntíkovanou košili, má rozpuštěné vlasy a usmívá se do fotoaparátu. Na jedné fotografii je i se svým černým kokršpanělem Orlou.

Charlotte se narodila v Londýně 2. května 2015. Je druhým dítětem Williama a Kate a jejich jedinou dcerou. Má staršího bratra George, který se narodil v červenci 2013, a mladšího Louise narozeného v dubnu 2018.

Témata: princezna Charlotte Elisabeth Diana královská rodina (gbr)