Felix Slováček mladší promluvil o tátově milence! Tohle si Gelemová za rámeček nedá!

Lucie Gelemová a Felix Slováček 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. května 2018 11:44

Felix Slováček ml. (34) kráčí ve stopách svých rodičů - hraje v několika pražských divadlech, zpívá v muzikálech. A stejně jako táta hraje na klarinet a saxofon. A přestože je Felix Slováček pro svého syna autoritou a vzorem, ne vše, co dělá se jeho potomkovi líbí!

Felix přiznává, že jeho otec pro něj byl vždy autoritou. „A jsem také rád, že táta na svůj věk vypadá velice dobře, cítí se mladě, svěže, což dokazuje dnes a denně,“ řekl pro Blesk mladý hudebník.

Jeho otec je podle něj chytrý, sečtělý, spoustu toho v životě dokázal. Pro co ale nemá Felix mladší pochopení, jsou avantýry jeho otce. „Teď si chce užívat života, je mu 75 let. Je mu v podstatě jedno, co si kdo o něm myslí. S mámou jim to asi neklapalo, protože na vztah musejí být vždycky dva,“ připustil.

Tátovu 35letou milenku Lucii Gelemovou ale příliš v lásce nemá. „Ta holka je určitě chytrá, i když hodně urputná. Přijde mi, že chce být vidět za každou cenu, a to se mi nelíbí,“ nebere si servítky. „Vy byste měl rád někoho, kdo rozvrátil a rozdělil vaši rodinu? Chci, aby byl táta šťastný, ale do jaké míry je s ní opravdu šťastný, to nevím...“

Lucie prý možná má jeho otce ráda, ale otázkou je, co od tohoto vztahu očekává. „Jestli chce mít děti, jestli se chce vdávat, jestli chce peníze. Podle mě chce být známá, chce být vidět, vidět jsou i její obrazy, což zvyšuje jejich cenu. A prostě se jí to takhle povedlo. Kdyby to nebyla Gelemová, byla by to nějaká jiná,“ myslí si Felix.

Zpočátku prý Slováčkovi tento vztah rozmlouvala rodina i přátelé. „Ale časem jsme to vzdali a jeho soukromý život mě přestal zajímat. Doufám, že se má snad dobře,“ říká Felix Slováček mladší.

A co by měl podle jeho mínění otec udělat? „Užít si a pak to nějak 'utípnout'. A jít dál. Pro tátu to ale už teď bude těžký. Ona je nejen urputná, ale i hodně žárlivá. Žárlí i na mě a na ségru Aničku. Vyčítá třeba někdy tátovi, proč není s ní, ale s námi, s jeho dětmi. Dál už bych to ale nechtěl rozebírat. To si musejí vyřešit sami,“ dodal hudebník.

Témata: Felix Slováček Felix Slováček mladší Lucie Gelemová