Michal David prožil velké zklamání! Zradili ho jeho nejbližší!

Michal David 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. května 2018 9:14

Zpěvák Michal David pro řadu lidí představuje doslova hudební ikonu, pro druhé je spíše symbolem normalizačního popu. Jeho písně ale znají bez nadsázky všichni. Ani Davidovi se ale nevyhnula životní zklamání. Za nejhorší považuje zradu svých blízkých!

Davidův muzikál Děti ráje je doslova hitem, dokonce se už pracuje na jeho pokračování. Přesto má zpěvák ještě vyšší cíle! Se smíchem totiž pro Blesk prozradil, že by si přál, aby některou z jeho písní nazpívala nějaká světová hvězda, nebo aby se jeden z mých muzikálů dostal na Broadway! „Ale to je utopie,“ přiznává.

Hudebník přiznává, že se najde řada lidí, kteří mu jeho úspěch závidí. „Samozřejmě že je mnoho těch, kteří mi závidí. Ale je i celá řada přátel, kteří již dávno nevědí, co je závist. To jsou již ti vyspělejší jedinci,“ myslí si Michal David.

Sám ale také přiznává, že má některé špatné vlastnosti. „Například netrpělivost. Chci mít vše hned a neumím si na spoustu věcí počkat. Musím se ještě na tomto světě hodně učit,“ uznává muzikant.

A přestože se mu v profesním životě daří, v tom soukromém prožil i řadu zklamání. „Pár lidí mě v životě zklamalo. Bohužel to byli většinou velmi blízcí přátelé, nebo spolupracovníci. Ano, odpustil jsem jim, ale pracovat s nimi již nemohu,“ řekl pro Blesk.

Právě zradu podle svých slov odpustit nedokáže! „Pokud mě někdo zradí, tak jen jednou. Pak už s ním nekomunikuji,“ varuje. Pár lidí jej prý už takto podrazilo. „Bohužel to byli většinou ti nejbližší,“ posteskl si Michal David.

Témata: Michal David