Kollerovo drsné varování: Češi, nenechejte se oje*at!

David Koller

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2018 20:01

Zpěvák David Koller patří k těm umělcům, kteří se čas od času vyjadřují k politickým či společenským tématům. Na svých stránkách teď zveřejnil zprávu nejen pro své příznivce, ale i pro všechny, kteří se zajímají o to, co se kolem nich děje.

Koller patří k něm, kteří se nebojí kritizovat politiky – a to včetně těch nejvýše postavených! Je například tváří webu 90milionu.cz, který přibližuje zločiny komunismu. Název webu 90 milionů odkazuje na počet obětí, který si komunistické režimy napříč světem vyžádaly.

„V první řadě se chci vyjádřit k posledním společensko-politickým událostem a vyzvat Vás, abyste se nenechali oje*at řečmi lidí, kteří jsou sami na dně obecných morálních hodnot a zoufalé situace řeší jen dalšími lžemi, podvody a bohužel i vraždou nevinných. Každý měsíc se pořádají manifestace v Čechách i na Slovensku. Kdo si není jistý proč, měl by se nějaké zúčastnit. I beze slov hned pochopí, o co vlastně doopravdy jde, a otevře mu to oči. Mějme se rádi i mějme rádi lidi kolem sebe a nevěřme internetu,“ radí lidem.

V novém vyjádření pak konkrétně kritizuje například premiéra v demisi Andreje Babiše. „Řítí se na nás různé volby a různí politikové s úžasnými sliby, až se chce plakat. Kdo na to zas nalítne? Stačilo by, kdyby každý, kdo ukradl více než je zdrávo, šel na chvíli do tepláků. Jak dlouho už se soudy se*ou s Rathem a jak dlouho náš milovaný vůdce a estebajker ze Slovenské země krade a mění lidi na vedoucích místech v přímém přenosu jako by se nechumelilo? Kolik naše vítězné Čechy v boji proti totalitním hajzlům vydrží? To je na nás,“ apeluje na Čechy Koller.

„Bohužel tahle nechutná parta stbáků je vytrvalá. Kolik jim dáme, tolik mají. Být neústupný proti sviním a neprávu je pro mě extrémně důležité. Možná jste si toho všimli. No nebudu tady chytrej a sejdeme se u voleb,“ dodává hudebník.

Témata: David Koller Andrej Babiš David Rath