Leoš Mareš a jeho dcera terčem drsného útoku! Ve hře je i policie!

Leoš Mareš 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. dubna 2022 16:07

Moderátor Leoš Mareš se stal terčem opravdu drsných pomluv. Tvrdí, že se cizí muž vydává za jeho příbuzného a roznáší informaci, že Mareš svou nedávno narozenou dceru Alex ve skutečnosti nechtěl. Oním mužem má být uznávaný lektor Marek P., který spolupracuje například s Hospodářskou komorou. Ačkoliv on sám tvrdí, že jde o pouhé nedorozumění, Mareš zvažuje, že se obrátí na policii.

Moderátor Leoš Mareš se na instagramu ve videu svěřil se šokující informací. Od jedné maminky se k němu dostala zpráva, že základní škole, kterou navštěvuje její dcera, vystupoval muž vydávající se za příbuzného Leoše Mareše. Žákům měl vyprávět historiky z Marešova soukromí, včetně těch týkajících se jeho manželky Moniky a malé dcerky Alex.

"Dcera z toho byla docela smutná, že ji to hodně zklamalo lidsky. Pan Pavlík dětem říkal, že jste z narození dcery nešťastný, že jste ji nechtěl, ale že ji máte kvůli vaší ženě, kterou milujete. Líčil jim toho docela dost a pořád připomínal, že je to s vaším svolením," napsala Marešovi maminka.

Moderátor si následně informaci ověřil. "Mluvil jsem s ředitelkou školy. Ta mi potvrdila, že jí studentky sdělily, že pán říkal, že je můj příbuzný," řekl ve videu moderátor, který je z celé situace nešťastný nejen proto, že se nezakládá na pravdě, ale i ze strachu, že dotyčný bude pomluvy šířit nadále.

Právě proto se rozhodl incident zveřejnit a zvažuje, že se obrátí na policii. Dotyčným šiřitelem pomluv má být spolupracovník Hospodářské komory, který cestuje po školách s přednáškami. "Musím říct, že mě to vyděsilo. Nejdřív jsem nevěděl, jestli tomu mám věřit, říkal jsem si, že snad není možné, aby někdo na akademické půdě vykládal takové věci," svěřil se moderátor.

Podle serveru extra.cz už má navíc kauza dohru. Hospodářská komora s lektorem ukončila spolupráci a věc předala právníkům, kteří situaci řeší. Sám Marek P. přitom tvrdí, že jde o nedorozumění, za které se Marešovi snažil omluvit.

"Moje myšlenka byla takováto. Když koučuji manažery nebo známé osobnosti, tak se mi přiznají, že na kameru řeknou úplně něco jiného než mně při koučinku. Leoš Mareš byl pouze hypotetický příklad. Rozumím ale, že děti to takto nepochopily," řekl serveru.

Témata: Leoš Mareš