Marek Eben to u fanoušků vyhrál na plné čáře!

Marek Eben - Udílení Českého lva - Dvořákova síň. 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. dubna 2022 18:22

Marek Eben je mužem mnoha profesí. Ačkoliv se v posledních letech profiluje zejména jako moderátor, je také zdatným hudebníkem a nyní i autorem nejprodávanější audioknihy.

Podmanivý hlas Marka Ebena jistě všichni milovníci audioknih znají. Aby také ne, hned několik jich namluvil. První místo v žebříčku nejprodávanějších audioknih roku 2021 ale obsadily jeho Myšlenky za volantem, které i sám napsal.

Takový úspěch umělce překvapil. "Přiznám se, že jsem o tom nevěděl. Zjistil jsem to až v novinách! Nestane se vám často, že byste četli noviny a něco vás tam takhle příjemně překvapilo. A to byl tento případ," řekl Sedmičce.

Dodal, že ho úspěch nesmírně potěšil. "Je to autorská věc, a navíc jsem si to i sám načetl, takže k tomu mám hodně osobní vztah. A když se to ještě někomu líbí - kromě mě tedy -, je to skvělé," podotkl.

Sám totiž podle svého tvrzení není moc zvyklý být spokojený s tím, co dělám. "Když si to ale někdo jiný pořídí a líbí se mu to, přirozeně mi to dělá radost. To je jasné," vysvětlil.

Témata: Marek Eben