Radim Uzel přiznal: Vím, kdy zemřu!

Radim Uzel 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. dubna 2022 11:28

Sexuolog a spisovatel Radim Uzel bojuje s rakovinou žaludku. Sám si příliš šancí nedává a teď dokonce prozradil, že dokáže odhadnout, kdy zemře. Řekl také, co považuje za svůj největší úspěch?

"Všichni musíme zemřít. Většina lidí neví na co. Já už to vím, i ten čas dokážu přibližně odhadnout. Tak co s tím chcete jiného dělat?" řekl slavný lékař magazínu Sedmička.

Dodal, že za svůj největší úspěch považuje zvýšení úrovně sexuálního vzdělání obyvatelstva České republiky a na Slovensku, což se mu prý snad povedlo.

Aktuálně je to s ním podle jeho slov jako na střídačce, cítí se totiž chvíli lépe a chvíli "to zase nestojí za nic." Přesto se mu dostává opory.

"Každý den dostávám desítky e-mailů a povzbuzujících zpráv od svých přátel. Největší oporou je mi ovšem můj vnuk Jan, který o mě každodenně láskyplně pečuje," prozradil.

Lékař před časem prohlásil, že čas přijde do roka a do dne. Mezitím byl ale hospitalizován v nemocnici a podle dřívějších vyjádření moc nadějí na vyléčení nemá. 

Uzlovi se nevyhnula ani nákaza covidem-19, která měla v jeho případě vážnější průběh. Problémy má podle svých slov po smrti manželky i s psychikou.

Témata: Radim Uzel