Těhotná Eva Burešová v šoku z cen kočárků či plenek! Věci zdarma nepřijme!

Eva Burešová a Přemek Forejt. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. dubna 2022 9:50

Eva Burešová před nedávnem oznámila těhotenství, takže se s partnerem Přemkem Forejtem museli pustit i do nákupu vybavení. Přišlo ale velké rozčarování. Proč?

Burešová se potřebovala vyjádřit k něčemu, s čím se nedokáže ztotožnit, a to jsou vysoké ceny za kočárky, plenky, mlíčka či lahvičky. "Proboha, kde na to můžou takový rodiče samoživitelé vzít? Proč tyto věci nejsou každé mamince automaticky dané?" nechápe seriálová hvězda. 

Slavná nastávající maminka přiznala, že se jí ozvala řada firem, které by od ní chtěly propagovat produkty. Ona je ale všechny odmítla.

"Nedokážu to. Nedokážu přijmout něco, co ostatní maminky potřebují také a prostě si to z finančních důvodu nemohou pořídit. Proč bych takové věci já, jako někdo s nějakým počtem sledujících, měla dostávat zadarmo? Nemohla jsem z toho spát. Bylo mi smutno," podotkla na instagramu. 

Herečka a zpěvačka uvedla, že nesoudí jiné celebrity, které propagacím říkají ano, a mluví čistě za sebe. Na závěr připojila výzvu k firmám.

"Ano, ráda vám zpropaguji kočárek, který od vás zakoupím, pokud jste schopni darovat alespoň pět kočárků či jiných věcí maminkám, které to štěstí nemají," dodala Burešová. 

Témata: Eva Burešová