Partyšová promluvila o Koktovi ve Štikách. Nechápu, proč to vůbec dělá!

Gabriela Partyšová 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. května 2018 13:00

Moderátorka Snídaně s Novou Gábina Partyšová neprožívá právě nejpříjemnější chvíle. Může za to její bývalý manžel Josef Kokta (61). Ten se totiž i se svou současnou partnerkou Ornelou Štikovou vystavuje v reality show Štiky. A z toho Gábina rozhodně nadšená není.

Reality show televize Prima připravila Partyšovou o klid. „To se nedá nesledovat. Abych pravdu řekla, je mi z toho hrozně úzko. Měla jsem pocit, že jsme před šesti lety tyhle věci uzavřeli. My je tedy s Pepou spolu uzavřené máme. Ale na základě tohoto televizního pořadu se zase začalo mlít kolečko a zatahují vlastně mne a částečně i Kristiánka do celé té hry. Mně se to hodně nelíbí…“ postěžovala si Gábina serveru Super.cz.

Přiznala také, že kvůli tomu byla se svým bývalým manželem v kontaktu, aby si vše vyříkali. „Moc se k tomu vyjadřovat nechci, protože je to strašně smutné. Já ho znám jako fajn chlapa a vůbec nechápu, jaké okolnosti ho musely dovést do tohohle momentu. Ale už mu do toho života nemluvím, je to jeho cesta," svěřila se Partyšová.

Dodala také, že se Kokta s jejich synem Kristianem dle domluvy nevídá. „Nevídá se s ním, ale i na tom jsme dohodnuti. My jsme se na všem dohodli před šesti lety a myslím si, že to tak i zůstane,“ dodala moderátorka.

Témata: Gabriela Partyšová Josef Kokta