Temné tajemství známé herečky? Eva Holubová se chtěla zabít!

Holubová, Eva 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. května 2018 9:37

Herečka Eva Holubová se do paměti diváků zapsala především díky komediálním rolím. Jí samotné ale často do smíchu vůbec není. Bojovala s velkými depresemi, kvůli kterým musela dokonce vyhledat odbornou pomoc!

„V dnešní době by téměř každý měl mít svého zpovědníka a psychiatra,“ napsala na Instagramu herečka. A sama dobře ví, co říká! I ona se totiž spoléhá na pomoc experta. „Ten můj prošel válkou, a tak se neposmívá, nemává rukou, když si mu stýskám, že mě často přepadají myšlenky na hrůzy tohoto světa, že mě ničí,“ svěřila se Holubová.

Dobre rano,dneska se mi zdalo o Ruzence,nikoliv Sipkove,i kdyz vsude kolem jsou sipky ve kvetu,ale o nasi “milovany nebozce”,ktera se jmenovala podle te princezny z pohadky.Puvodne mela jmeno od D,ale to se k ni nehodilo.Deti ji daly jmeno Růža,to jí sedlo,akorat kdyz jsme na ni zakriceli ve vsi,kde jsme meli chalupu,vysly nektere mistni sousedky pred barak.Co asi znamenal ten sen?Muj psychiatr je dovede vylozit.Nikoliv podle snare,ale podle Junga.?Skoda,pana doktora jsem navstivila vcera.Chodim k nemu jednou za cas,ale moc rada.V dnesni dobe by temer kazdy mel mit sveho zpovednika a psychiatra.Ten muj prosel valkou,a tak se neposmiva,nemava rukou kdyz si mu styskam,ze mne casto prepadaji myslenky na hruzy tohoto sveta,ze mne nici.Ale vcera jsme si povidali o jinem.O respektu vuci sobe samym,ktery vnasi klid do duse.Brani nasemu egu vztahovat si na sebe,co na nas neni mysleno a to co je,brat s humorem a s lehkosti.Dokazat v sobe vzbudit hravost a zvidavost.Nebat se riskovat jenom kvuli proto,ze bychom se mohli ztrapnit.Uplne mi mluvil z duse,nebot na tohle tema v nedeli kazal Tomas Halik.Nabadal nas,at si uvedomime,ze i humor,lehkost,zvidavost,radost a hravost mame od Ducha Svateho,at s nim tak nakladame,at se nekabonime na ty,kdoz neco z toho vysilaji kolem sebe,naopak,at se nechame inspirovat,nejlepe “nakazit”.Divne slovo ve spojeni s Duchem Svatym.?Ale ano,proste se nakazit dobrotou a zkazit tak svemu “egu”vztahovacne a sebelitostive zachazeni s nasi dusi.Cely den jsem jela v tomhle pozitivnim oderu,takze,kdyz se na zacatku predstaveni porouchal svitici pult a my museli hrat s “pracakem”na jevisti a plne osvetlenym salem,nijak mne to nerozhodilo a vzala jsem to do hry.A po predstaveni jsem se sama ocenila,podekovala jsem,pocitila vuci sobe respekt a odjela s bolavym kolenem k ortopedovi.Jindy jsem proste nebyla schopna najit termin.S posilenym respektem jsem posilila i svoje “ego”a pysne jsem se vytahovala,ze uz vic jak tyden chodim behat a dam 10minut v kuse.A pan doktor mi sdelil,ze beh neni pro moji čéšku to pravý,že bych měla kecky vymenit za rotoped.A TAK PROSIM O RADU:mate zkusenost s nakupovanim ci pouzivanim ROTOPEDU?

Příspěvek sdílený Eva Holubova (@evaholubovaofficial), Kvě 21, 2018 v 11:08 PDT

Psychiatra navštěvuje pravidelně několikrát do měsíce už dlouhá léta. Zpočátku jí navíc pomáhal s jejími největšími životními strašáky – depresemi, myšlenkami na sebevraždu a závislostí na alkoholu.„Neznala jsem příčinu svých úzkostných a bolavých stavů. Myslela jsem, že je v nějaké míře mají všichni, že je to možná důsledek pracovní vytíženosti,“ vysvětlovala v minulosti pro Lidovky.cz. „Prostě jsem chtěla nebejt,“ přiznala otevřeně.

Na Instagramu také před několika dny napsala: Ptáte se mne, co dělám, když mi je zle?!To je zrovna teď!! Všechno na mne padá, nač sáhnu, to se mi rozsype ve dlaních. JE MI HODNĚ ZLE!!! Zní v mé hlavě jako mantra. Únava, resty z minula, změna tlaku, nezájem okolí, přílišný zájem okolí, zištnost okolí, zmatek ve vztazích, chaos v dokumentech, nelad v domácnosti, v rodině, v zaměstnání, hormony, menstruace, menopauza....doplňte si potřebné....prostě cokoliv z toho může být spouštěčem krize, která vyústí v depresi.“

Prozradila také, jak se s počínající depresí vypořádává. „Nebudu uvádět své důvody, neboť jsou nepodstatné. Žiju a jsem poměrně zdravá, měla bych být tedy vděčná a na vše ostatní se povznést, případně se zvysoka vykálet!!!! Dobře, ale kudy na to, jak do toho!!! Deprese mne ještě neovládá zcela, jdu si zkusit zaběhat do parku. Poprchává, děti by tam nemusely být, vezmu tedy sebou mou věrnou družku Bellu. A nebude-li nikde nikdo, zkusím si zařvat a z plna hrdla poslat depresi a hlavně všechny její příčiny do p*deleeeee!!!!“ napsala Holubová. 

Témata: Eva Holubová deprese