Josef Alois Náhlovský prodělal těžkou nemoc a zemřel. Kde se s ním lze rozloučit?

Josef Alois Náhlovský 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

9. dubna 2022 11:56

Nečekaná smrt komika Josefa Aloise Náhlovského zasáhla Česko. Jeho skalní příznivci se se slavným hercem budou moci rozloučit, a rodina prozradila kde.

Komik bude mít hned dvě poslední rozloučení. Jedno proběhne ve čtvrtek 14. dubna v 10 hodin ráno v krematoriu v pražských Strašnicích. Druhé se uskuteční o pár dní později, úterý 19. dubna od 18:15 v Kostele svaté Ludmily v Luhačovicích.

Vyplývá to z parte, které na sociálních sítích zveřejnila rodina. Ta také po úmrtí herce poděkovala za respektování soukromí a na facebooku vytvořila k rozloučení i událost.

Josef Náhlovský se narodil v roce 1949 v Lomu u Mostu, původním povoláním byl učitel. Jako moderátor začal působit společně s Petrem Novotným u hudební skupiny Fešáci. Komickou dvojici později tvořil se svým hereckým partnerem a kolegou Mladým, spolupracoval také s moderátorem a bavičem Karlem Šípem.

Zemřel ve čtvrtek po krátké těžké nemoci ve věku 72 let. Náhlovský byl známý jako herec, moderátor a bavič. Je autorem humoristické teorie o fiktivním národu starých Krušnohorců, kterou zpracoval do své knihy Krušnohorská kronika. Sám sebe také často označoval termínem poslední žijící Krušnohorec.

Témata: Josef Alois Náhlovský