Petr Muk po sobě zanechal velké překvapení? Jeho kamarád promluvil

Petr Muk

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. května 2018 17:11 | Aktualizováno: 26. května 2018 6:46

Dnes uplynulo osm let ode dne, kdy zemřel populární český zpěvák Petr Muk. Jak na něj vzpomínají jeho blízcí? Čím si jej připomínají? A co tady po sobě zanechal?

Kamarád a hudební manažer Richard Dušák je jedním z lidí, kteří Muka znali lépe než kdo jiný. Znali se totiž 25 let a jak sám říká, byli skoro jako bráchové. "Před osmi lety pro byla velká rána, odešel skvělý člověk a kamarád," svěřil se serveru Super.cz manažer.

Překvapivě si ale jeho památku dnes nepřipomíná. "S jeho nejbližšími si v tento den nevoláme, abychom si to nepřipomínali, ale pravidelně pořádám na konci srpna festival Kouřimská skála, kde na Petra vzpomínáme,“ vysvětlil.

Na festival ročně přijíždí tisíce lidí a letos vystoupí například Petr Janda nebo Adam Mišík. Sám Dušák je ale v kontaktu se ženou zpěváka Evou a jeho dcerkou Noemi, do níž se mimo jiné promítnulo i Mukovo nadání pro hudbu.

"Jsme v kontaktu, Noemi tam dokonce už i vystupovala. Zdědila po Petrovi talent, krásně zpívá a tančí, a hlavně má po něm oči, je to prostě celý Petr,“ dodal Dušák.

Jestli bude vystupovat i letos neví, jisté ale je, zesnulý zpěvák po sobě zanechal dceru nadanou krásným hlasem, kterou možná jednou uslyšíme i v rádiích.

Témata: Petr Muk