Eva Burešová se nestačí divit: Blízká osoba pokukuje po stejném povolání!

Eva Burešová (herečka) 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. března 2022 9:59

Eva Burešová si v poslední době nemohla nevšimnout neustálých spekulací o údajném těhotenství. Herečka a zpěvačka přitom už jednoho potomka má. Jak nyní zjistila, chlapec pokukuje po stejném povolání.

Burešová na instagramu přiznala, že jí občas bývá na natáčeních bez syna smutno. Tentokrát však chlapec i se svou babičkou na plac zavítal a ukázalo se, že i on má herecké vlohy.

"Kdykoli to šlo, vyběhl na plac a chtěl být součástí každé složky. Tímto bych ráda poděkovala kolegům, jak milí na něj byli, že mu vše hezky vysvětlovali, hráli si s ním a dokonce ho i zapojili do práce tím, že ho naučili reagovat na slova 'akce' a 'stop'," uvedla hvězda seriálu ZOO.

Když pak šli domů, syn se zmínil o tom, že by chtěl jednou také hrát. "Budu točit a ty se pak na mě budeš koukat v televizi," řekl své slavné mamince, která to zatím tak jasně nevidí.

"No dobře, miláčku. Na tohle máš ale ještě opravdu čas. Uvidíme, jestli ti to vydrží, můžeš být kýmkoliv jen budeš chtít. Doufám, že tě potká radost a štěstí, ať se rozhodneš pro cokoliv," dodala. 

Témata: Eva Burešová