Česko má z ostudy kabát! Z pornoaféry Řepky se stal mezinárodní skandál!

Tomáš Řepka 20

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. května 2018 16:50

Tomáš Řepka patřil mezi vynikající fotbalisty, dnes je o něm ale slyšet převážně kvůli jeho skandálům. A ten zatím poslední se stal mezinárodním. Napsal o něm totiž jeden z největších bulvárních deníků.

Britský bulvární server Mirror bedlivě pozoruje Řepkův život i poté, co s kariérou profesionálního sportovce skončil. Neunikl mu proto skandál točící se kolem erotických inzerátů, které s ním a jeho partnerkou Kateřinou Kristelovou řeší i policie.

Už v úvodu článku se Mirror postaral o mezinárodní skandál. Napsal totiž, že Řepka nehrál podle pravidel na hřišti a nedělá to tak ani v životě. Následně popsal jeho kauzy s exmanželkami.

Zmínil například tu s první ženou Renatou Řepkovou, která mu cihlou rozbila okno u auta. S ní se léta soudil, stejně jako s Vlaďkou Erbovou. 

Kromě alimentů na syna ale řeší server i erotický útok proti modelce. Jejím jménem totiž někdo na internetu zveřejnil falešné inzeráty nabízející sexuální služby.

Ačkoliv soud zatím nerozhodl, server se přiklání k verzi, že za tímto skandálem stojí právě Řepka a Kristelová. "Důkazy proti oběma jsou tak přesvědčivé, že můžeme předpokládat, že budou obvinění ještě před samotným procesem," uvedla advokátka Karolina Zelenková pro idnes.cz. Její slova cituje i Mirror.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová