Závažné přiznání u Gotta! Velké problémy a pomoc psychiatra?

Gott, Karel 7

Autor: Lelková, stars24.cz

24. května 2018 11:15

Nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta (78) Dominika Gottová (42), přiznala léčbu u psychiatrů a stále bere antidepresiva! S financováním nadstandartní léčby jí ovšem pomohl otec. Dominika se nebránila a otevřeně promluvila o svém životě!

„Medikamenty na uklidnění mi pomáhají! Ale to je v současném světě zcela běžné,“ svěřila se deníku Blesk. Psychické problémy měla přes rok, mohla za to především namáhavá péče o nemocného manžela a také zdravotní problémy samotného Karla!

Od té doby ale udělala veliké pokroky, aby byla zase v pořádku. Podle informací podstoupila psychoterapeutickou léčbu, kterou ji pomohl zaplatit zámožný zpěvák. „Finančně mi s léčbou pomohl a jsem mu neskutečně vděčná. Moc si toho vážím. Snažím se stabilizovat a normálně fungovat a pracovat,“ přiznala nejstarší dcera Gotta.

Jako prvorozené dítě svoji dceru Karel Gott nadevše miluje, ale prožil si s ní i těžké období puberty. Ale nejen v pubertě, nedávno na rok odešla od svého manžela Tima Tolkkiho (52) do rodného Česka, kde ale neměla nic. Karel Gott jí platil byt, sehnal práci, a dokonce jí půjčil i vlastní auto.

Témata: Karel Gott Dominika Gottová