Veronika Žilková přiznala: Stropnický si rozchod představoval jinak!

Veronika Žilková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. března 2022 12:30 | Aktualizováno: 15. března 2022 22:03

Veronika Žilková a Martin Stropnický už netvoří pár, chystá se rozvod. Už pouhý rozchod se ale odehrál jinak, než si to český velvyslanec v Izraeli a někdejší herec představoval. Jeho žena prozradila, co po ní chtěl.

Žilková i dnes nezapomněla na své fanynky, kterým předcvičuje. Úvod přenosu se ale nesl v duchu aktuálního dění v jejím osobním životě. Nejprve poděkovala lidem za podporu.

"Děkuju všem, protože tak strašně krásné maily a zprávy, to jsem v životě nezažila," svěřila se a poznamenala, že jsou dva důvody, proč v těchto dnech nemůže spát: nečekaná životní změna i pocit radosti z lidské solidarity.

Známá herečka také prozradila, že oznámení rozchodu neproběhlo tak, jak si to přál její muže. Stropnický jí prý poradil vydání tiskové zprávy, což ale podle jejího názoru náleží spíš úřadům.

"Řekla jsem mu: 'Vaše Excelence, vy nepodáváte výpověď, vy odcházíte od rodiny a nezletilé dcery.' Takže jsem jeho tiskovou zprávu nezveřejnila, ale udělala jsem svoje prohlášení," konstatovala Žilková. 

Témata: Veronika Žilková