Odstartovala další řada Peče celá země. Připomeňte si minulého vítěze!

Soutěž Peče celá země zná vítězku!

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. března 2022 21:27

Populární soutěž Peče celá země se vrací s druhou řadou. Vítězkou té první se téměř na den přesně před dvěma lety stala právnička Petra Burianová!

Soutěží Peče celá země se Česká televize trefila lidem do vkusu. Už po prvních dílech bylo z reakcí jasné, že se lidem reality show zalíbila.

Do jejího finále se tehdy probojovaly tří soutěžící. Ty se musely opět předvést svým kuchařským umem a připravit například chlebíčky nebo makronky.

Finále nakonec ovládla 43letá právnička Petra Burianová z jižní Moravy. "Nepřišla jsem vyhrát. Byla jsem rodinou vyslána ukázat sobě i jiným, co ve mně je. Celou dobu jsem bez větších problémů soutěží tak nějak proplouvala, ale do poslední chvíle jsem si myslela, že vyhraje Anička," řekla tehdy k vítězství.

Ve druhé řadě se o prvenství popere 12 amatérských cukrářů a pekařů. Vítěz si odnese titul nejlepšího neprofesionála v tomto oboru.

Pořad moderuje stejná dvojice jako minule, herečka Tereza Bebarová, známá jako Světlana ze seriálu Ulice, a Václav Kopta. S cukrářem Josefem Maršálkem pak v porotě zasedne i blogerka a lektorka cukrářských kurzů Michaela Landová.

Témata: Soutěž Peče celá země