Leoš Mareš sbírá gratulace! Co mu vzkázala Basiková nebo Pagáčová?

Leoš a Monika Marešovi 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. března 2022 17:19

Leoš Mareš se na sociální síti v několika příspěvcích pochlubil novým přírůstkem do rodiny. Trojnásobný otec má nově holčičku Alexu, a sbírá gratulace od řady kolegů!

"Ať jste všichni tři zdraví a šťastní," napsala mu na sociální síti například Bára Basiková. "Obrovská gratulace," přidal se herec David Gránský.

"Gratuluji," napsala Natálie Kočendová. "A teď začíná teprve ta správná jízda. Nechť zdraví vás objímá!" vzkázal Libor Bouček.

"Hezučtí gratulují rodině Marešů k dítku," napsal Marešův dlouholetý kolega Patrik Hezucký. "Obrovská gratulace," přidala se herečka Patricie Pagáčová.

"Obrovská gratulace!!! Užívejte nejvíc nejvíc!" napsala další kolegyně, Zorka Hejdová. "Jeee veliká gratulace moc vás líbám," uvedl zpěvák Matěj Ruppert.

"Obrovská gratulace," napsala Tereza Kerndlová. "Jsme šťastní za Vás. vítej na světě, kuřátko," dodala další Marešova kolegyně, Katka Říhová.

S gratulacemi se přidali i další, mezi nimi například Pavel Berky, Barbora Strýcová, Dara Rolins, Monika Barágová a řada dalších.

Témata: Leoš Mareš