Celeste Buckingham učinila šokující přiznání! Stala se obětí!

Buckingham, Celeste 9

Autor: Lelková, stars24.cz

21. května 2018 15:27

Zpěvačka Celeste Buckingham (23) přiznala, že na začátku své kariéry trpěla mentální anorexií. K poruše přijmu potravy ji dohnalo nízké sebevědomí! Než se z toho dostala trvalo to tři roky!

Krásná a úspěšná zpěvačka je tak po letech své kariéry až nyní spokojená sama se sebou. Její začátky byly dost krušné a sebevědomí si zvýšila až v průběhu života zpěvačky.

„Ale na rovinu, žádné děvče si v patnácti letech není úplně jisté. Nedostatek sebevědomí se provalil později, když jsem začala profesionálně zpívat.“ Přiznala své problémy Celeste pro rozhovor do magazínu Exkluziv. „Měla jsem pocit, že si musím úspěch a slávu zasloužit. A všichni slavní lidé jsou přece hezcí a štíhlí. Tehdy jsem hodně zhubla a začala mít problémy s anorexií. Hlavou se mi honily hrozné myšlenky. Trvalo dva tři roky, než jsem se z problémů definitivně dostala."

„Když se na ně teď podívám, mám husí kůži z toho, jak jsem byla vyhublá. To nebyla ani 'modelkovská' linie, ani figura na krásnou fotku. Byla tam vidět moje mizérie, moje zoufalství. Stále jsem si říkala: Musíš být dokonalá, a přitom dokonalost neexistuje. Není žádná jasná definice dokonalosti, a už vůbec ne v ženské podobě," dodává zpěvačka, pro kterou bylo období mezi roky 2012 a 2013 nejtěžší.

Témata: Celeste Buckingham Anorexie nemoc