Ilona Csáková v Česku skončila? Může přijít o velké peníze!

Ilona Csáková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. května 2018 17:53

Populární česká zpěvačka Ilona Csáková má překvapivý problém. Nedokázala najít nikoho, kdo by jí zaplatil nové album. Rozhodla se proto pro radikální krok.

Ilona Csáková je jednou z nejznámějších tuzemských zpěvaček. Je ale otázkou, na kolik je pro Čechy stále zajímavá. Podle týdeníku Sedmička totiž po deseti letech nemůže najít sponzora pro své další album.

Předloni se rozhodla natočit novou desku, nedokázala ale najít žádného partnera, který by ji desku zafinancoval, a proto jí v tom manžel bránil.

"Ano, já jsem do poslední chvíle stál na brzdách. Nechtěl jsem to vydat z jednoho prostého důvodu, protože to byl nápor na náš rodinný rozpočet, neboť jsme celé náklady, které byly spojeny s výrobou cédéčka, opravdu platili ze svého," prozradil Sedmičce Ilonin manžel Radek Voneš

Nakonec se tedy rozhodla zaplatit si desku sama a Voneš věří, že se jeho investice již brzy začne vracet. Podle Sedmičky ale hrozí pravý opak, pokud se album nebude prodávat, může jít o ztrátu v řádech nejméně desítek tisíců korun.

Témata: Ilona Csáková