Tanečník ze StarDance Marek Dědík se řítí do chomoutu!

Marek Dědík se snoubenkou 7

Autor: Lelková, stars24.cz

20. května 2018 20:54

Tanečníka Marka Dědíka (35) čeká po prvním potomkovi i svatba! Se svou snoubenkou Terezou upravují poslední detaily na svatbu. Už mají vybrané i snubní prsteny a svatební oblečení.

S navrhováním snubních prstenů se pár obrátil na šperkařku Jitku Kudláčkovou, která navrhovala prsteny i moderátorce Gabriele Laškové nebo Vlastině Svátkové.

„Nejsem na prsteny zvyklý, nikdy jsem je nenosil a vůbec nevím, jak si po svatbě zvyknu. Zkoušel jsem na Terku, že bych prsten vůbec nenosil, ale s Jitkou mi obě vysvětlily, že si určitě časem zvyknu,“ popsal svoje city tanečník deníku Blesk.cz. „Vybíráme tedy takový, aby ladil ke všem našim tanečním kostýmům a nemuseli jsme jej nikdy odkládat. Pravděpodobně padne volba na bílé zlato, aby Terezce ladil k zásnubnímu prstenu. I když Bertramovi se nejvíce líbil ten z červeného zlata,“ svěřil se že i jejich syn už má v rodině slovo.

Svou partnerku Terezu požádal o ruku už před více jak rokem, ale narození jejich syna veselku odložilo na pár měsíců. Až teď se tedy konečně dočkají stvrzení jejich vztahu. Nevěsta si oblékne bílé šaty od návrhářky Marty Musilové.

Témata: Marek Dědík StarDance svatba