Herečka Jana Boušková nepřišla na pohřeb kamarádky! Co se stalo?

Jana Boušková 6

Autor: Lelková, stars24.cz

19. května 2018 19:19

I přes slib, který sama herečka Jana Boušková (64) slíbila, nakonec nepřišla. Kytičku ke katafalku své kamarádky kartářky Jany Skálové (†69) nedala. Místo toho řešila rekonstrukci domu.

Před obřadní síní v pražských Strašnicích, kde se konal tento pátek pohřeb, nebylo k hnutí. Janu Skálovou přišli uctít spoustu desítky lidí. Mezi známými tvářemi jsme tam mohli zahlédnout herce a kaskadéra Zdeňka Srstka (82).

„Nestihla jsem to! Řešíme doma rekonstrukce a je s tím spousta starostí. Moc mě to mrzí. Na Janu budu vzpomínat jako na velice veselou, otevřenou ženskou. Byla upřímná a nezkazila žádnou legraci,“ svěřila se Boušková deníku Aha!. S kamarádkou se tak rozloučila v tichosti doma. Kartářka slavných osobností zemřela na rakovinu. Svůj boj bohužel prohrála. O její smrti informovala rodina na sociální síti. „Ještě nedávno mi vyložila na moji žádost karty a za to jsem jí nesmírně vděčná, protože měla pravdu,“ konstatovala Jana Boušková.

Statečný Zdeněk Srstka přišel na pohřeb s manželkou Alenou, která mu dělala oporu, jak fyzicky, tak i psychicky.  „Co bych vám povídal. Nemám pohyblivou páteř. Stalo se, co se stalo. Tak co! Přeci nebudu bez nálady a vyhýbat se lidem,“ promluvil herec. „Byla to přítelkyně, patřila vlastně i do naší rodiny. Jezdila za námi do Železných hor, kde máme chatičku,“ prozradil smutně Zdeněk. Kartářka Jana Skálová předpověděla třeba smrt Ivety Bartošové (†48) nebo pád newyorských dvojčat.

Témata: Jana Skálová (kartářka) Jana Boušková Divadla smrt