Václav Noid Bárta: Překvapivá slova o účasti v reality show Survivor 2022!

Václav Noid Bárta 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2022 13:16

Česká mutace Survivor 2022 připravovaná tureckou produkční společností se v od svého originálu v mnohém liší. Jednou z odlišností, kterou fanoušci slavné původní verze nevdechli, je přítomnost celebrit. A jak se zdá, televize Nova neměla s jejich sháněním zrovna lehkou práci.

Celebrity měly být jedním z hlavních lákadel Survivoru, místo toho je soutěž i jejich přičiněním propadák. Některé to vzdaly, jiné už soutěžící sami vyšachovali.

Nově se ale objevují informace i o slavných osobnostech, které nabídku do soutěže dostaly, ale nepřijaly. Například známý zpěvák Václav Noid Bárta.

"Byl jsem do show přizván, nejednou. Já jsem ale nemohl jít, kvůli práci i rodině. Jel bych rád, ale časově se to nedá zvládnout," uvedl pro extra.cz s tím, že fandil herečce Ivě Pazderkové, ta už ale soutěž opustila.

"Spoustě lidem může připadat švihlá, ale je to i trošku práce režie a střihače. Iva je impulzivní, což je i důvod, že dokázala v životě tolik věcí. Je to skvělá a správná ženská, rozhodně není blázen, jak si někteří myslí," dodal.

Soutěžící ale tvrdí trochu něco jiného. "Vyhodili" ji především proto, že jí nevěří. Někteří uvedli, že krizi důvěry vyvolává to, že je herečka, jiní poukazovali na její psychický stav. 

Z debaty mezi finalistkou MasterChefa Ta Thuy Dung alias Chili a influencerkou Nikolou Čechovou například vyplynulo, že Pazderkovou považují za psychicky nevyrovnanou. 

Témata: Survivor Václav Noid Bárta