Dominika Gottová dělá tajnosti! Kdo jí pomáhá s financemi?

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. února 2022 10:00

Dominika Gottová si opravdu nemůže vyskakovat a tak musí být ráda, že se najdou lidé, kteří jsou ochotní jí pomoci. Dokonce i ve chvílích, kdy jde o peníze. Dělá kolem toho ale tajnosti.

Dominika Gottová během nedávné návštěvy Česka samozřejmě musela navštívit svou maminku Antonii, o kterou je však dobře postaráno i v době, kdy se dcera zdržuje mimo rodnou vlast.

Už v minulosti se však hodně řešila otázka financování jejího pobytu v domově důchodců. Před svou smrtí peníze ochotně platil Karel Gott (†80), po jeho odchodu se tak celkem logicky všechno zkomplikovalo.

Jak je známo, v ideální finanční situaci není ani nejstarší dcera slavného zpěváka. Dominika se v práci měla poprvé hlásit až po svém návratu do Finska z nedávné návštěvy v Česku. Peníze ale zařídila jinde.

Podle informací deníku Aha! pomáhá s financováním italský muzikant, který s Gottovou natočil písničku věnovanou jejímu otci. "Já to nechci nijak veřejně řešit a komentovat. Prostě jsem to nějak vyřešila," řekla Gottová zmíněnému listu. 

Témata: Dominika Gottová