Jiří Krampol to s Bubílkovou definitivně odpískal!

Jiří Krampol a Zuzana Bubílková. 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2022 18:18

Známý moderátor a dabér Jiří Krampol tvořil s bavičkou Zuzanou Bubílkovou zábavný pár, jejich spolupráci je ale konec. Své důvody k tomu očividně mají obě strany.

Vše údajně začalo ve chvíli, kdy byl Krampol koncem roku v nemocnici. Tehdy podle webu extra.cz přemýšlel nad spoluprací s moderátorkou Zuzanou Bubílkovou a uvědomil si, že má jiný druh humoru než on.

"Ten já dělat nechci. Nechci s ní mít nic společného. Uvědomil jsem si to v nemocnici, že to není ono. A zařekl jsem se, že o ní nebudu mluvit. Prostě s ní nechci dělat," cituje server baviče.

"To, co dělá, dělá výborně. Nechci ji hanit, k tomu bych se nesnížil. Ať si dělá, co chce. Já spolupráci s ní považuji za svůj omyl," měl údajně dodat. Co přesně bylo důvodem jeho rázného postoje ale známo není.

O další spolupráci ale nemá zájem ani sama Bubílková. Podle serveru prý kvůli roku plnému údajných útlaků ze strany jeho spolupracovníků a prý také proto, že na ni měl křičet.

Podle známého moderátora je to ale naopak. "Sám jsem na ní neřval, jak tvrdí. Už mě trochu znáte, tak víte, že na ženskou bych nekřičel. To ona měla hysterické záchvaty," tvrdí.

Co se mezi nimi stalo vědí jen oni dva, zdá se ale, že o další spolupráci je definitivně rozhodnuto.

Témata: Jiří Krampol Zuzana Bubílková