Iva Pazderková opustila Survivor! Soutěžící nešetřili kritikou!

Iva Pazderková 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. února 2022 10:55 | Aktualizováno: 13. února 2022 14:21

Nepovedenou reality show Survivor Česko a Slovensko opustila herečka Iva Pazderková. Ačkoliv prošla oběma týmy a snažila se navázat spojenectví, soutěžící s ní měli nemalé problémy!

Pazderková míří z Dominikánské republiky domů. Jako další totiž vypadla v reality show Survivor, na kterou se kvůli enormnímu množství chyb snáší množství kritiky.

Kritice ale byla podrobena i samotná herečka. Soutěžící ji "vyhodili" především proto, že jí nevěří. Někteří uvedli, že krizi důvěry vyvolává to, že je herečka, jiní poukazovali na její psychický stav. 

Z debaty mezi finalistkou MasterChefa Ta Thuy Dung alias Chili a influencerkou Nikolou Čechovou například vyplynulo, že Pazderkovou považují za psychicky nevyrovnanou. 

Sama herečka se ke svému vypadnutí v soutěži zatím nijak nevyjádřila, sociální sítě jí obhospodařuje její sestra, která naposledy napsala: "Ivouch jede vždy na 120%, ať už dříve v Mao nebo nyní v Azua, zandala duel a soutěží dál!"

Survivor je diváky hodnocen velmi negativně. Ti v diskuzích nešetří kritikou a jen těžko přenášení přes srdce, že skvělý koncept zahraničního pořadu byl v Česku násilně převrácen. Zahraniční produkce, která soutěž připravuje, vyšla z turecké verze, která samotná je oproti původnímu originálu značně upravena.

Česká mutace trpí například na dlouhou a nudnou stopáž, příšerný zvuk, střih, nelogický odklon od zavedených funkcionalit soutěže, ale svou roli hraje i covid a nezajímavé tváře. Ze soutěže už také několik účastníků na vlastní žádost odstoupilo.

Témata: Iva Pazderková Survivor