Zpěvačka Patricia Janečková ruší koncerty. MÁ RAKOVINU!

Patricia Janečková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. února 2022 18:45

Operní zpěvačka Patricia Janečková, známá z pěvecké soutěže Talentmania, oznámila, že ruší svá vystoupení. Má totiž rakovinu.

"Drazí přátelé, tento rok měl být plný krásných koncertů a divadelních představení. Všechno je jinak. Před pár dny jsem od lékařů zjistila, ze mě čeká velký boj. Rakovina byla, je a bude mezi námi a i když jsem si vždy myslela, ze mládí rovná se zdraví, není tomu tak. Výsledky biopsie prokázaly zhoubný nádor prsu," svěřila se na sociální síti zpěvačka.

Dodala, že musí s těžkým srdcem na čas opustit jeviště a zrušit všechny koncerty, aby mohla naplno bojovat a léčit se. "To ale neznamená, ze přestanu zpívat! Hned jakmile budu mít sílu, budu pro vás zpívat a nahrávat. Mě jen tak něco nedostane!" nevzdává se.

Uvedla také, že bude vděčná za jakoukoliv podporu, například přes Nadační fond For Artists, který byl založen na podporu umělců, pro jejich rozvoj, projekty a pomoc v těžkých životních situacích. 

"Život jde dál a já věřím, ze tento boj s pomoci lékařů vyhraju a zase se vrátím v plné síle. Všem přeji hodně zdraví, mějte se rádi a hlavně nezapomeňte a dbejte na prevenci!" uzavřela.

Témata: Patricia Janečková