Dnešní drama v SURVIVORU: Azua otáčí, Gáborovo dojemné loučení a kolaps Nathana

Gábor Survivor opouští 4

Autor: Markéta Bartošíková, stars24.cz

8. února 2022 0:03 | Aktualizováno: 8. února 2022 0:15

Dnes večer čeká diváky již 7. díl reality show Survivor. A peklo pokračuje! Ze soutěže odchází hvězda celé show a nejsilnější hráč kmene Mao Gábor Boráros. Můžeme prozradit, že jeho loučení bude velmi emotivní a nebudou chybět ani slzy. Oba kmeny čekají hned dva souboje o odměnu. A jedna z nich bude opravdu supersladká. Co přinese dnešní díl Survivoru? Pozor, SPOILER!

Hned v úvodu se Chili vyjádří ke zraněnému koleni Gábora: „Divím se, že ještě stojí.“ ,,Už jsem překonal takovou hranici, že jsem ani nevěděl, že existuje,“ dodává zoufale Gábor. Mezitím Tomáš po hlasování v kmeni Azua přijímá novou funkci. Braňo, který nové hlasování svolal, dodává: ,,Vyhrál ten lepší!“

Hru na slepou bábu otočí Azua

V prvním souboji o odměnu bude jasné, že taktika Ivy Pazderkové ,,za šátkem“ nebude fungovat. Svého spoluhráče Adama bude navigovat pomocí pokynu: za šátkem! Přestože vhodnější by bylo navigovat pomocí směru – doleva/doprava. Dominika a Veve v souboji s Chili a Nikol srovnají skóre. A o výsledku rozhodnou opět kapitáni. A můžeme prozradit, že výměna kapitána se kmeni Azua rozhodně vyplatí!

Slzy, emotivní vyznání a odchod Gábora

Gábor podstoupil lékařská vyšetření a svému kmeni oznamuje, že takto nemůže pokračovat. Po vyšetřeních kolene lékaři Gáborovi zakázali nadále v soutěži setrvávat. „Toto je pro mě oficiální rozlučka. Díky vám, budu lepší člověk,“ řekl Gábor a jen stěží držel slzy. „Našel jsem tu velmi dobré kamarády. Jste kmen Mao a nemůžete to vzdát,“ promluvil dále ke kmeni. Gáborův konec v soutěži těžce ponese Nathan: „Já za mě jsem tu našel kamaráda do života.“ Gábor označí Nathana za svého bratra. Nakonec dodává: „Děkuji za všechno, co jsem dostal a co jsem se naučil.“

Za Gábora!

Mao také mění taktiku a Nathan stejně jako Tomáš (kmen Azua) přijímá novou funkci. ,,Líbí se mi, že Mao reaguje na naše změny. Gábor mi bude chybět velmi, protože naše souboje byly legendární,“ vyjádřil se Tomáš z kmene Azua. V druhém souboji o supersladkou odměnu bude rozhodně o co hrát! A soutěžící z kmene Mao ukáží, že bojují i za Gábora.

Nathanův kolaps! Bude dál bojovat o přežití?

Konec dnešního dílu bude nečekaně dramatický! Po odchodu nejsilnějšího hráče kmene Mao kolabuje i druhý nejsilnější Nathan. Uvidíme pouze záběry, kdy Xénie začne křičet: ,, medik, medik!“ Co se bude dít? Bude to snad znamenat jeho konec v soutěži? K Nathanovu zdravotnímu stavu se vyjádřila televize Markíza na webu survivor.markiza.sk. „Nathan mal vyčerpanie organizmu, na následky ktorého odpadol. Podstúpil niekoľko lekárskych vyšetrení a bezprostredné nebezpečie mu nehrozí. To, ako sa vyvinie jeho účinkovanie v šou, uvidia diváci v ďalších epizódach,“ prezradil pre markiza.sk Marek Orlík z produkcie šou Survivor.

 

Témata: Survivor celebrity Gábor Boráros reality show