Tereza Brodská popsala drsný zážitek v obchodě! Vrazila facku agresivnímu zákazníkovi!

Tereza Brodská 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. února 2022 21:11

V životě se člověk připlete do nečekaných situací. Jedna taková se stala herečce Tereze Brodské, která byla nucena se bránit a agresivního neurvalce srovnat ručně.

Herečka svůj konflikt popsala na instagramu, kde napsala, že už sice dávala hodně facek při natáčení ale nikdy jí nenapadlo že ubalí facku i v soukromí.

"Stála jsem ve frontě v obchodě( dlouhýýy) a za mnou stála starší paní s jednou věcí, tak jsem ji samozřejmě pustila před sebe. Chyba! Vynořil se chlap a začal: Ty krávo, když takhle budeš poušťet každýho tak přijdu domů večer," vypráví herečka.

Podle svých slov byla obtěžkána taškami,  tak mu slušně odpověděla, že se jednalo jen o jednu paní. "A on začal řvát a nadával a poslední jeho slovo byla píč..!( určitě nemyslel píˇu ve staromoravštině, protože to byl původně výraz pro sýkorku)!! Tim jsem si jistá!"

Celá situace pak vygradovala ve fyzickou potyčku! "A jak to slovo dořekl a celá fronta za mnou jen koukala, tak jsem ty težký tašky upustila a vrazila mu facku! Velkou! On jen zíral," svěřila se herečka.

"Já posbírala rozmašírovanej nákup a vypadla s hrůzou že mě prohodí výlohou. Ale za chvíli se mně zmocnil tak blažený pocit…vzepřela jsem se!!! Ani ve snu by mě nenapadlo že to někdy udělám! No příště už to asi neudělám," uzavřela incident.

 

Témata: Tereza Brodská