Vážné problémy Karla Šípa! Hrozí mu definitivní konec?

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. května 2018 14:52

Diskuzní pořad Všechnopárty, kterou moderuje populární Karel Šíp, je mezi diváky dlouhodobě nesmírně oblíbený. Jak se ale nyní ukazuje, vše není tak usměvavé jako pódiu.

K Šípovi se totiž i přes jeho vlídný úsměv a smysl pro humor celebrity zrovna nehrnou. Odmítnul jej například zpěvák a bavič Ivan Mládek.

"On se dal asi před sedmi lety do důchodu – co se médií týče. Odmítl i všechny kamarády, takže vůbec nechodí nikam. I Karla Šípa odmítl!“ prozradila časopisu Sedmička Mládkova manažerka a partnerka Libuše Roubychová.

Jak se ale ukazuje, Mládek není jediný, kdo Šípa odmítá. Do Všechnopárty například odmítla údajně přijít i herečka Simona Stašová nebo Libuše Šafránková či Josef Abrhám.

"Bohužel rozhovory naživo v televizi nejsou moje parketa. Nešla jsem před lety ani do Banánových rybiček, ani do Bolkovin, nyní jsem odmítla Karla Šípa. Říkám to jen proto, abyste věděli, že opravdu důsledně se držím hesla "ševče, drž se svého kopyta," vysvětlila Stašová.

Dodala, že rozhovory naživo odmítá, protože se necítí ve své kůži. "Do časopisů momentálně poskytuji rozhovory pouze po mailu,“ dodala.

Témata: Karel Šíp televize Ivan Mládek Simona Stašová