Lucie Bílá a sexuální obtěžování? Zpěvačka prozradila, co nikdo nečekal!

Lucie Bílá 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. května 2018 10:25

Zpěvačka Lucie Bílá tvrdí, že se jí chlapi bojí. Jedním dechem ale dodává, že by muži měli ženám projevovat náklonnost, a v otázce sexuální kampaně MeToo je překvapivě na straně mužů!

Bílá v pořadu Instinkty odmítla mluvit o svém soukromí. Namísto toho se rozpovídala o svém vztahu k mužům a ženám. Tvrdí, že ač proti něžnému pohlaví nic nemá, muže potřebuje víc.

"Mluvme o naplněném sálu. Kdyby tam přišly jenom holky, a já proti vám nic nemám...ale prostě chlapi mě motivují víc. Kdybych přišla do sálu, kde jsou jenom baby, tak nezazpívám ani hoří. Já prostě potřebuju cítit nějaké to napětí," uvedla.

A aktuálně probíhající kampani MeToo, která má za cíl upozornit na chování mužů k ženám a na sexuální obtěžování, dokonce stojí na straně mužů.

"Na co by si holky měly stěžovat? Je hezké, že o ně chlap projeví zájem. Vy, chlapi, využijete jakékoli příležitosti. Tak co? Na ženě pak záleží, jak se zachovat," podotkla.

Podle svých slov měla smůlu, že vždycky zpívala s metalovými kapelami, a proto se jí chlapi báli. "Takže mi nikdo nic nenabídl. Některé věci by prostě měly být potichu, vždyť nikdo nikomu neublížil. Pokud by ublížil, tak ano, to je jiná věc. Ale že mě někdo plácne na zadek... Já bych to nepřeháněla," dodala.

Témata: Lucie Bílá Sexuální obtěžování