Dominika Gottová chce dojmout písní pro otce: Tohle je výsledek!

Dominika Gottová ve videoklipu k písni. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2022 13:43

Když Dominika Gottová během minulého týdne po delší době opět přijela do Česka, za hlavní cíl cesty byly považovány rodinné záležitosti. Nyní už ale víme, že existují i jiné důvody.

Gottovou na ruzyňském letišti vyzvedával moderátor Petr Vojnar, který se měl nějak podílet na jistém společném pracovním projektu. Jak se později ukázalo, jde o písničku Pro tebe, která už se objevila například na YouTube.

Nejstarší dcera legendárního zpěváka v ní recituje a z některých úryvků textu je patrné, že její party jsou věnované právě zesnulému otci, který se hudbě sám věnoval.

"Odešel jsi, jednoho dne se to muselo stát," začíná Gottová první sloku, v níž se dála zmiňuje o obdivu, který k tatínkovi chovala. "Měla jsem štěstí, že jsi byl můj táta," zní další z veršů. 

V druhé sloce pak konstatuje, že na rozdíl od něj je nemilovaná, mimo jiné i kvůli tomu, že v ní lidé vidí jeho. "Oči kolem mě neustále sledují, nechtějí chápat, že to nejsi ty. Jejich přísný pohled mě zraňuje a já nemám tvou sílu. Snažím se vše zvládnout, ale jsem sama," říká Gottová. 

Témata: Dominika Gottová