Intriky v Survivoru: Napjatý návrat Báry Jánové a taktika Chili

Survivor 2

Autor: Markéta Bartošíková

25. ledna 2022 19:28

Tropický ráj se pro některé soutěžící začíná měnit v noční můru. Napětí, které jsme měli možnost sledovat v druhém dílu se začne v dnešním dílu stupňovat. Ženská část kmene Mao se ostře vyhrazuje proti Ivě Pazderkové. Aliance složená z Chili, Nikol Čechové a Veroniky Havlik si vezme na paškál i Báru Jánovou. Proč se jí budou snažit zbavit? Pozor spoiler.

V pondělí vyšel na Voyo třetí díl reality show Survivor. Soutěžící čeká výměna i vyostřená kmenová rada. V kmeni Mao to začíná mezi dámským osazenstvem pořádně vřít. Zdá se, že aliance tvořená Chili a Nikol začíná chytře intrikovat. V tom, koho by měl kapitán Tomáš Zástěra vyměnit mají jasno! Za nejslabšího člena kmene Mao mají Ivu Pazderkovou. O Ivě od začátku pochybují a rozhodně o ní nehovoří v superlativech. 

V dnešním díle se vrátí i ostatní soutěžící, kteří byli nějakou dobu v izolaci. Ale, počáteční nadšení vystřídá pořádně ledová sprcha. Obzvlášť pro soutěžící kmene Mao Báru Jánovou. Hned po jejím návratu bude zřetelné napětí. Proč se jí chtějí Chili, Nikol i Veronika zbavit?

Na dnešní kmenové radě se vše dozvíme! Herečka Bára Jánová se na návrat těšila: ,,Ze začátku to bylo nadšení, pak jsem si všimla, co se stalo, a bylo to pro mě dost hořké," pronese na kmenové radě. Veronika Havlik se na její adresu vyjádří: ,,Nejdřív jsem si myslela, že je vše v pořádku, ale strašně jsem se zklamala v Bářině chování. Bylo víc situací, které jsem si v izolaci srovnala a není to ten člověk, kterým jsem si myslela, že je. Velmi jsem se v ní zklamala a držím si odstup." Herečka Jánová nechápe, v čem mohla Veroniku zklamat. K Veronice se připojili i Chili a Nikol. Na kmenové radě tak nebude panovat přátelská atmosféra. 

Nejvíc vyhrocená bude výměna názorů mezi Chili a Ivou Pazderkovou. ,,Držím se kolem lidí, kterým mohu důvěřovat a zatím to funguje. Chápu, že se Iva může cítit zahořkle," pronese Chili. Ovšem Iva Pazderková si to nenechá líbit a skočí jí do řeči: ,,Vůbec nezkoušej říkat, jak se já cítím, to vím já."

A na konci kmenové rady přijde šok! Kdo půjde do duelu? A kdo opustí ostrov?

Témata: Survivor celebrity reality show