Tereza Ramba o porodu: Čekala jsem Teodoru, ale narodila se Mira!

Tereza Voříšková porodila 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. ledna 2022 11:01

Tereza Ramba (za svobodna Voříšková) už je nyní dvojnásobnou maminku a dokonce je i poměrně sdílná. Na sociální síti se najednou rozepsala o narození obou dětí.

Ramba se nejprve vrátila k narození prvorozeného syna Mikoláše, o kterého s manželem úzkostlivě pečovali, protože to tak cítili. "Automaticky jsem předpokládala, že se mi narodí stejné dítě. Teodora. Cítila jsem že je to holka," svěřila se. 

Známá herečka připomněla, že po prvním porodu se dlouho vracela k běžným činnostem a o chlapce se strašně bála. "Teď se taky bojím. Ale jinak. Klidně a sladce, bezpečně," uvedla na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

"Mikoláš přišel na svět, za krve a řevu, strašně , nasál vzduch a přihlásil se ke světu. Hvězdička přišla na svět v tichu," prozradila nyní již dvojnásobná maminka na adresu obou porodů.

Držitelka Českého lva se navíc před narozením dcery nakazila covidem, který dle jejích slov neměl dobrý průběh. "Den před porodem jsem nemohla ani otevřít oči," vysvětlila fanouškům.

"Čekala jsem Teodoru, ale přišla Miřenka. Mira. Míra. V takovém klidu a lásce. Jako když se vám do duše rozprostírá zamilovanost. Ve vlnách, v tlaku, kdy každou další sekundou jsi blíž k zázraku a o bolesti se nedá mluvit. Matyáš mi tiskl ruku. Nenechal by mě v tom," popsala dění na sále.

"A tak jsme kompletní. Vyléčili jsme si nemoce. Oslavili nakonec i ty Vánoce ve čtyřech, se stromkem bez ozdobiček a dárků," dodala Ramba s tím, že pro ni půjde už navždy o nejkrásnější Vánoce.

Témata: Tereza Voříšková