Drahokoupil reaguje na humorně laděný útok: Ostrá slova na adresu TMBK!

Vojta Drahokoupil 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. ledna 2022 11:50

Survivor má o pozornost lidí postaráno i díky nečekaně brzkému odstoupení Vojty Drahokoupila, který se kvůli němu dostal na sociálních sítích do konfliktu s jednou známou internetovou osobností.

Konkrétně jde o Tomáše Břínka alias TMBK, který si ze zpěvákova konce v reality show vystřelil v jedné ze svých mnoha koláží. "Nikdo mi neřekl, že tady může pršet a že tady nejsou restaurace," stojí v bublině vedoucí od úst soutěžícího.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený TMBK (@tmbkofficial)

Drahokoupil se ozval přímo pod příspěvkem. "Gratuluji k přiživení na lidské nemoci aneb když víš úplný ho**o o tom, co je panická ataka a naháníš čísla na vnitřní bolesti. Přál bych ti jeden den v kůži člověka s touhle nemoci. Ať se daří," napsal populárnímu umělci.

Zpěváka se zastaly i mnohé známé osobnosti, například jeho kolega Ondřej Ruml. "Tohle není úplně sranda, možná přecenil svoje síly…chtěl zkusit, jestli to dá, chtěl to překonat, a před celým národem pak i s vědomím toho, že se mu spousta z vás bude smát, přiznal, že to nedá. Respekt a úcta," uvedl.

Naopak třeba Nikol Štíbrovou zaskočilo, že je obsahem koláže ještě někdo překvapen. "Achjo. Rok 2022 a lidi u tebe (TMBK) ještě porad překvapuje nekorektní humor," konstatovala.

Témata: Vojta Drahokoupil Survivor Tomáš Břínek (TMBK) Ondřej Ruml Nikol Leitgeb (Štíbrová)