Jana Adamcová: Utajený vztah se synem nechvalně známého muže!

Jana Adamcová na dovolené. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. ledna 2022 14:18 | Aktualizováno: 10. ledna 2022 22:00

Jana Adamcová působila ještě před několika týdny ve službách českého státu, partnera si ale našla v zahraničí. Když nyní vyšlo najevo, o koho se jedná, řadě lidí tím vyrazila dech.

Jana Adamcová byla donedávna pravidelně vidět na tiskových konferencích vlády jako její mluvčí, obměna kabinetu po volbách se ovšem dotkla i její pozice. Přesto je o ní v těchto dnech opět slyšet.

Někdejší moderátorka sportovního zpravodajství na Nově je sice stále provdaná za režiséra Jiřího Adamce, už nějaký čas však kolují informace, že jim to neklape. Adamcová to nyní jenom potvrdila.

V rozhovoru pro deník Blesk totiž potvrdila vztah se Sebastiánem Marroquinem, což je jméno, které na první dobrou nikomu nic neřekne. Má však jít o syna nechvalně proslulého Pabla Escobara.

Escobar byl v 80. a první polovině 90. let největším kolumbijským drogovým baronem. Podle časopisu Forbes dokonce patřil mezi desítku nejbohatších lidí planety. Pochopitelně byl ale v křížku se zákonem a v prosinci 1993 byl zastřelen během přestřelky s policií. 

Témata: Jana Adamcová